Blijf automatisch op de hoogte van al onze activiteiten en nieuwe arrangementen of aanbiedingen! Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:Inschrijven Uitschrijven


 

 

Viking Adventure Sports Meipoortstraat 55
6981 DJ Doesburg
Tel: 0313-472828
Contact ons >


Beoordeel ons op:

Over ons


We zijn een Outdoor bedrijf dat gevestigd is in het prachtige Doesburg aan de IJssel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in groeps(doe)activiteiten vooral in de omgeving van Doesburg, Doetinchem en de Achterhoek. Maar ook is Viking Outdoor actief op meerdere buitenlandse locaties o.a. in de Ardennen en de Alpenregio.

Met ervaren en enthousiaste medewerkers streven we binnen Viking Outdoor er naar om mensen een leuke en actieve ervaring te bieden, waarbij niet alleen teamwork, maar vooral ook plezier en sportiviteit van belang zijn.
Veiligheid, vernieuwend zijn en 'het wauw' aspect zijn zaken die hoog in ons vaandel staan. Dit komt niet alleen tot uitdrukking in het aanbod van de activiteiten of arrangementen, maar ook in de manier waarop Viking Outdoor omgaat met klanten. Met respect en wederzijds vertrouwen.

Ons bedrijf biedt naast outdoorweekenden, reizen en verhuurmaterialen ook een breed scala aan arrangementen en activiteiten aan. (O.a. activiteiten aan als Paintball, Sloepvaren, City Survival, Doesburg, Steppen, Ardennen, Klettersteigen, Abseilen, Toren beklimming, Stadswandeling, stephuur en GPS tochten).

Met een enthousiast en ervaren team aan mensen staat Viking Outdoor voor u klaar!

 

 

 

naar top pagina 

Uw kunt deze animatie alleen bekijken als u een flashplayer heeft geinstalleerd. Ga naar http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=DAFYL en installeer de gratis player.